Maj turen..

Hej kære fuglevenner.

Vi skriver til jer angående vores tur Lørdag den 21. maj til Fjerkrækolonien i Ålborg. DESVÆRRE MÅ VI AFLYSE TUREN, DA DER ER UDBRUDT PAPEGØJESYGE I KOLONIEN. De vil helst holde lukket derude til de har det på plads. Men fortvivl ikke, vi har plan B parat til jer samme dato tid og kørsel fra Brovst kl. 8,30. Turen går til Mathias Lundevej 66 i Nibe, for og kikke hans fuglehold, her vil vi servere en gang rundstykker med tilbehør, Husk selv at tage drikkelse med, kaffe øl og vand. Når vi har kikket færdig her kører vi til Støvring hos Bruno og her kan der handles ind, Til hunden og fuglene, sidste stop bliver hos Poul på Hobrovej 821 i Svenstrup.

Kombardo til en god lørdag i foreningen og alle Fuglevennerne.

Velkommen

Velkommen til Jammerbugt Fugleforening

 

Vi er en Lokal Fugleforening som kom til verden i 1980, som dengang havde omkring 20 Medlemmer, men i dag er vi ca. 40 Medlemmer, heraf ca. 6 juniorer.

 

Vi er en forening der vifter bredt lige fra store Papegøjer og Parakitter, til de helt små Tropefugle, Så derfor er alle meget velkommen uanset om man har store voliereanlæg eller man har enkelte fugle i kassebur, det primære er at vi holder vore fugle under forhold der passer til den enkelte art.

 

Tag en runde på vor hjemmeside, og se hvad vi pt. har gang i, skulle du få lyst til at deltage i et af vore arrangementer er du hjertelig velkommen uden nogen forpligtelser.

Måske du er vores næste nye Medlem, på Medlemslisten..